Twan Voermans

Twan Voermans (22) is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij heeft de opleiding Communicatie & Multimedia Design gestudeerd, op het gebied content design. Hier is hij bezig geweest met het maken van video’s en animaties. Maar ook met het ontwerpen van apps en websites. Projecten die Twan gedaan heeft en waar hij aan meegewerkt heeft zijn: Geluid van Arnhem-Zuid. Van Hollandse Bodem, Het Rozenjournaal, Het maasduinen debat 2018.

Cas Voermans

Cas Voermans (20) is student Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf zijn jeugd is hij geïnteresseerd in beeld en geluid. Cas heeft een creatieve manier van denken en ontwerpen. Cas heeft onder andere ervaring in het maken van logo’s & huisstijlen en is gevorderd in het monteren van video’s. Daarnaast heeft Cas ervaring op het gebied van animeren en illustreren. Cas heeft onder andere het nieuwe vaandel voor de fanfare in Nieuw-Bergen ontworpen. Ook heeft Cas Snapchat Geofilters op zijn naam staan die door ruim 3 miljoen mensen zijn bekeken. Niets is te gek voor Cas, hij gaat graag de uitdaging aan.

Ger Voermans

Ger Voermans (56) is al vanaf zijn jeugdjaren aan het tekenen en schilderen. Hierbij zijn de onderwerpen zeer veelzijdig en maakt hij gebruik van diverse technieken en materialen. Als illustrator werkt hij vooral met potlood, pen en aquarelverf. Daarnaast is Ger ook gevorderd in het digitaal illustreren. De illustraties zijn vaak speels & lieflijk, perfect voor het illustreren van kinderboeken en boeken voor educatie. Beginjaren ’90 heeft hij een boekje voor Kraamzorg Noord Limburg van tekeningen voorzien met het beertje Bolleke als hoofdpersoon. Ook heeft hij huwelijkskaarten, geboortekaartjes, felicitatiekaarten gemaakt.