Wie zijn wij?

Van jongs af aan zijn wij gefascineerd van alles wat met multimedia te maken heeft. Vanuit die fascinatie zijn wij ons zelf gaan bekwamen in het maken van filmpjes, het ontwerpen van huisstijlen, het opzetten van websites en het bedenken van beeldmateriaal ter promotie van diverse activiteiten.

Twan Voermans

Twan Voermans (11-02-1999) is student content design de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier is hij bezig geweest met het maken van video’s en animaties, Maar met het ontwerpen van apps en websites. Hij heeft verstand van de adobe programma’s en weet hiermee te werken. Binnen Vomedi is Twan de voorzitter omdat hij de meest kundige is binnen het team. Projecten die Twan gedaan heeft en waar hij aan meegewerkt heeft zijn: Geluid van Arnhem-Zuid. Van Hollandse Bodem, Het Rozenjournaal, Het maasduinen debat 2018. Meer van zijn werk is te vinden op de portfolio pagina hieronder.

Zie Portfolio >

Cas Voermans

5e jaars havo student en vanaf zijn jeugd geïnteresseerd in beeld en geluid. Cas heeft een unieke vorm van video/foto montage en is een perfectionist. Naast het filmen en bewerken is Cas ook te vinden in de entertain wereld. Op zijn YouTube kanaal CJW probeert hij zijn volgers te vermaken met orginele video’s. Ook is Cas te vinden op verschillende pagina’s als presentator, zo presenteerde hij onder andere voor Maasduinen Centraal.

Zie kanaal >

Ger Voermans

Ger Voermans (04-11-1964) is al vanaf zijn jeugdjaren aan het tekenen en schilderen. Hierbij zijn de onderwerpen zeer veelzijdig en maakt hij gebruik van diverse technieken en materialen. Als illustrator werkt hij vooral met potlood,pen en aquarelverf. De laatste jaren illustreert hij ook op de PC. De illustraties zijn vaak speels en lieflijk, perfect voor het illustreren van kinderboeken en boeken voor educatie. Begin jaren 90 heeft hij een boekje voor Kraamzorg Noord Limburg van tekeningen voorzien met het beertje Bolleke als hoofdpersoon. Ook heeft hij huwelijkskaarten, geboortekaartjes, felicitatiekaarten gemaakt.

Zie Portfolio >