Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

Vormgeving

Wat hier allemaal ondervalt is eigenlijk teveel om op te noemen maar we zullen er een paar op een rijtje zetten. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van een logo, huisstijl, advertentie, flyer, banner, spandoek, bordspel, brochure, kaartspel, poster, cover art, visitekaartje, thumbnail en meer.

Aan de hand van onze expertise in het vakgebied gaan wij aan de slag met jouw product. Tijdens het ontwerpproces nemen we ook onze klanten mee door te werken met iteraties. Dit om ervoor te zorgen dat jouw product ook helemaal naar wens is.

Videografie

Het vastleggen van bewegende beelden. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om jouw bruiloft vast te leggen maar daarnaast ook voor het ontwikkelen van een reclame video, e-learning video, muziek video, aftermovie en meer. Heb je zelf video’s opgenomen en wil je dit tot een mooi geheel laten monteren? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van videografie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Webdesign

Wil jij een website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf, restaurant, vereniging of iets anders? Dan helpen wij jou graag verder!

Naast dat we ervoor zorgen dat de website er verzorgd uitziet, past bij jouw merk en naar wens is zorgen wij ook voor een responsive webdesign. Dit betekend dat jouw website de optimale webervaring heeft op verschillende apparaten.

Animatie

Ook animatie kan gebruikt worden voor veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een e-learning animatie, reclame animatie, of een geanimeerde lyric video.

Het voordeel van VOMEDI ten opzichte van andere wanneer je een animatie wilt laten maken waar ook videografie in voorkomt, is dat wij jou kunnen uithelpen met zowel het videografie gedeelte als het animatie gedeelte en je dus geen tussenpersoon hoeft te spelen tussen twee partijen.

Kunst

Een van onze diensten is kunst. Naast dat vormgeving vooral een functionele doeleinde heeft moet is kunst een creatief product helemaal naar jouw wens. Wil je een portret of silhouette illustratie laten maken voor iemand of voor jezelf? Geen probleem! Wil je een schilderij laten maken voor in jouw huis? Geen probleem!

Wil je jouw huis van de buitenkant geschilderd hebben? Helaas, niet alles valt onder multimedia design. Een schilderij van jouw huis laten maken kan dan weer wel! 😉