Selecteer een pagina

HET TEAM

Cas Voermans

Hi! Mijn naam is Cas Voermans, mede-eigenaar en multimedia designer bij VOMEDI.

Al van jongs af aan ligt mijn passie bij multimedia design. Vanuit deze passie heb ik mij gespecialiseerd in het maken onder andere video’s, illustraties, drukwerk, social media, branding en meer.

Om mij verder te specialiseren in de wereld van multimedia design studeer ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem.

Bij VOMEDI pas ik mijn liefde voor multimedia design toe in projecten en opdrachten voor onze klanten. Jij een vraagstuk op het gebied van multimedia design? Vraag maar raak, geen vraag is te gek! 

Twan Voermans

Hi! Mijn naam is Twan Voermans, mede-eigenaar en multimedia designer bij VOMEDI.

Net zoals Cas houd ik me ook vanaf jongs af aan al bezig met multimedia design. Vanuit deze passie heb ik mij gespecialiseerd in het maken websites, animaties, video’s, drukwerk en meer.

Naast alle ervaring in het vakgebied heb ik ook mijn bachelor Communication & Multimedia Design gehaald aan de HAN in Arnhem.

Bij VOMEDI help ik onze klanten graag verder met hun multimedia vraagstuk. Heb jij of heb jij met jouw bedrijf een vraag op het gebied van multimedia design? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag! 

Ger Voermans

Hoi! Mijn naam is Ger Voermans, mede-eigenaar en illustrator bij VOMEDI.

Van jongs af aan heb ik een passie voor tekenen en schilderen. Vanuit deze passie heb ik mij gespecialiseerd in het maken van illustraties, schilderijen, muurschildering en meer.

Om met de tijd mee te gaan heb ik mij ontwikkeld in het digitaal tekenen en schilderen aan de hand van verschillende cursussen.

Dankzij deze ontwikkeling kan ik de klanten van VOMEDI nu zowel analoog als online uithelpen met een illustratie waar je u tegen zegt. Jij interesse in een schilderij of illustratie naar wens? De koffie staat klaar.