Van jongs af aan zijn wij gefascineerd van alles wat met multimedia te maken heeft. Vanuit die fascinatie zijn wij ons zelf gaan bekwamen in het maken van filmpjes, het ontwerpen van huisstijlen, het opzetten van websites en het bedenken van beeldmateriaal ter promotie van diverse activiteiten.

Twan Voermans

Twan Voermans (11-02-1999) is student content design de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier is hij bezig geweest met het maken van video’s en animaties, Maar met het ontwerpen van apps en websites. Hij heeft verstand van de adobe programma’s en weet hiermee te werken. Binnen Vomedi is Twan de voorzitter omdat hij de meest kundige is binnen het team. Projecten die Twan gedaan heeft en waar hij aan meegewerkt heeft zijn: Geluid van Arnhem-Zuid. Van Hollandse Bodem, Het Rozenjournaal, Het maasduinen debat 2018. Meer van zijn werk is te vinden op de portfolio pagina hieronder.

Zie Portfolio >

Cas Voermans

Cas Voermans (07-03-2001) is student communicatie en multimedia design op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf zijn jeugd is hij geïnteresseerd in beeld en geluid. Cas heeft een unieke vorm van video/foto montage en is een perfectionist. Cas heeft al een aantal huis stijlen en logo’s op zijn naam staan. Ook heeft hij in de jaren 2016 en 2017 een online serie gemaakt over zijn ervaringen met de vierdaagse.

Vierdaagse Serie >

Ger Voermans

Ger Voermans (04-11-1964) is al vanaf zijn jeugdjaren aan het tekenen en schilderen. Hierbij zijn de onderwerpen zeer veelzijdig en maakt hij gebruik van diverse technieken en materialen. Als illustrator werkt hij vooral met potlood,pen en aquarelverf. De laatste jaren illustreert hij ook op de PC. De illustraties zijn vaak speels en lieflijk, perfect voor het illustreren van kinderboeken en boeken voor educatie. Begin jaren 90 heeft hij een boekje voor Kraamzorg Noord Limburg van tekeningen voorzien met het beertje Bolleke als hoofdpersoon. Ook heeft hij huwelijkskaarten, geboortekaartjes, felicitatiekaarten gemaakt.

Zie Portfolio >